Fermente Parmak Sucuk 500 gr

Sultan Fermente Parmak Sucuk

Sultan Fermente Parmak Sucuk, kolay dilimlenme ve kolay pişirme özelliğiyle sofralarınızdaki yerini almak için hazırdır. 500 gramlık paketlerle sizlere servis edilen ürün, özel paketleme ve fermente özelliğinin yanında baş döndürücü bir lezzete sahiptir. Fermente olması nedeniyle son derece lezzetli olan ürün, yüksek kalite içeriğine sahiptir.

Fermente Sucuk Nedir?

Olgunlaştırma olarak da nitelendirebileceğimiz fermantasyon işlemi, mikroorganizmaların çiğ ette bulunan ya da dışarıdan ilave edilen karbonhidratları, başta laktik asit olmak üzere diğer organik bileşiklere dönüştürmek suretiyle pH değerinin düşürülmesi olarak tanımlanabilmektedir. Fermente sucuk ise sucuk hamurunun kılıfa doldurulduktan sonra başka hiçbir işlem görmemesi ve kendi başına olgunlaşmaya bırakılmasıdır. Bu olgunlaşma, sucuğa ekstra lezzet verdiği gibi, sürecin doğal olarak sonuca ulaştığını da gösterir.  Sultan Fermente Sucuk, ekstra bir ısıl işlem görmeden doğal olarak sizlere sunulur.

Sultan Fermente Parmak Sucuk Özellikleri

Sultan Fermente Parmak Sucuk, dana eti ve yağı, sarımsak, tuz, kimyon, kırmızıbiber, toz karabiber, stabilizör (sodyum polifosfat),antioksidan (askorbik asit),koruyucu (sodyum nitrit) içerir. Kaliteli üretimin ve kaliteli malzeme seçiminin bir sonucu olmasının dışında, fermente özelliğiyle de son derece lezzetlidir. Ürün, gereken saklama koşulu uyarılarına uyulduğu takdirde tazeliğini ve lezzetini uzun süre muhafaza eder. 500 gramlık ambalajlarla sizlere sunulan Sultan Fermente Sucuk, bu lezzeti doya doya tatmanız ve sevdiklerinize de tattırmanız için özel olarak hazırlanmıştır.
Sultan Fermente Parmak Sucuk Saklama koşulları: 0-4 C’de ambalaj açılmadığı sürece ürün 6 aylık raf ömrünü korur. Ambalajı açıldıktan sonra ise mutlak suretle 2-3 gün içinde tüketilmeli, tüketilmediği durumlarda ise derin dondurucuda dondurularak saklanmalıdır.

Lezzetin ve kalitenin adresi: Sultan Fermente Parmak Sucuk

Kalite kontrol aşamalarından titizlikle geçen, özel olarak fermantasyon işlemine tabii tutulan Sultan Fermente Parmak Sucuk, sucuk severlerin vazgeçemeyeceği bir üründür. Lezzetli ve kaliteli olmasının yanında gramajının fazla olmasıyla da geniş tüketim olanakları sunar. Fermente edilmesi, sucuğun lezzetini arttırdığı gibi onu daha kaliteli bir sucuk çeşidi yapar. Sultan Fermente Parmak Sucuk ile hayatınızda kaliteye ve lezzete yer açın.